Park nepremičnine

Dobrodošli v naši agenciji za nepremičnine! Smo ekipa strokovnjakov, ki z največjo zavzetostjo in profesionalnostjo pomaga strankam pri nakupu, prodaji ali najemu nepremičnin.

Naša prednost je v osebnem pristopu in pozornosti do vsake stranke. Zavedamo se, da vsaka nepremičnina in vsak posel predstavljata edinstven izziv, zato se vsaki stranki posvetimo individualno in poiščemo najboljše rešitve za njene potrebe.

Poleg tega se zavedamo, da je nakup ali prodaja nepremičnine lahko stresen in zapleten proces. Zato skrbimo za jasno in transparentno komunikacijo ter vodimo stranke skozi celoten postopek, od začetnega srečanja pa do zaključka posla.

Misija

Zakaj smo tu? Naša misija je zagotoviti najvišjo kakovost storitev na področju nepremičnin. Našim strankam želimo ponuditi oseben pristop, strokovnost ter znanje, ki temeljita na najnovejših trendih, pristopih in tehnologijah. Naš cilj je omogočiti našim strankam, da s pomočjo naše agencije hitro in učinkovito prodajo, kupijo ali najamejo nepremičnine, ob tem pa se jim popolnoma posvetimo in svetujemo. Skupaj z našimi strankami si prizadevamo uresničiti njihove sanje o lastni nepremičnini.

Vizija

Naša vizija je postati vodilna agencija v očeh naših strank za nepremičnine v Sloveniji, ki se ponaša z najvišjo kakovostjo storitev in izjemno zadovoljnimi strankami. S svojim osebnim pristopom, strokovnostjo in znanjem, bomo strankam omogočili, da svoje sanje o lastni nepremičnini uresničijo na hiter, učinkovit in enostaven način. Želimo postati nosilci najnaprednejših tehnologij in trendov, ki bodo našim strankam zagotavljale edinstveno izkušnjo ob nakupu, prodaji ali oddaji nepremičnine. Naša vizija je, da bomo postali sinonim za kakovost, strokovnost in zanesljivost na področju nepremičnin v Sloveniji.

Osebna izkaznica

Sedež: Ciril-Metodov trg 18, 1000 Ljubljana, Slovenija
Pisarna: Drenikova ulica 33, 1000 Ljubljana, Slovenija

Direktor Matija Tomšič

tel.: +386 (0)31 000 909

email: info@parknep.si 

Matična številka: 9328874000
Davčna številka: SI 34768645

delovni čas:
od ponedeljka do petka 09.00–19.00
sobote, nedelje in prazniki po dogovoru.

Transakcijski račun:        IBAN SI56 0400 0027 7384 051              NOVA KBM d.d.                             
Fiduciarni račun:           IBAN SI56 0400 0027 7473 679              NOVA KBM d.d.

Matija Tomšič, direktor

Matija Tomšič, direktor

Park nepremičnine

Park nepremičnine